Followers

nuffnang

Sunday, April 3, 2011

my 36w pregnant....

minggu ni dah masuk 36w.
kontraksi makin kuat tp MA rasa belum masanya lagi sebab sakit tu datang kejap-kejap je cuma bertambah kerap.
cuma kelmarin masa on d way ke KK utk bt BSP rs sakit berdenyut2 kat peyut& kawasan yg sewaktu dengannya.. :-)
nak berjalan & angkat kaki pun sakit.
sempat bgtau nurse tu yang MA rs sakit.

nurse tu kata dah makin hampir tu. klu next week mungkin kot sebab next week MA dah 37w.
dia ada tanya ada tanda2 turun air atau darah yang keluar tak?
MA kata xde buat masa ni.
cuma sakit2 mcm tu la. Tapi perut mengeras je sepanjang hari..

Nurse kata kalau tak tahan sangat, terus ke hospital. 
tak perlu tunggu 37w.

Arini pun paksa jgk ke ofis.
walau nak jalan tu dah lembab mcm siput dah.
teringin nak turun tanda tu masa di  ofis, maksudnya masa keja..
sayang nak ambik cuti awal2 sebab kita tak pasti bila nak bersalin.
ikutkan due mmg hujung bulan ni, jadi lambat lagi la.. cuma sakit tu mcm dah hampir2 sangat.

MA rasa selagi terdaya ke ofis, MA akan cuba ke ofis..melainkan mmg dah x upaya nak berjalan .
baru MA ambik cuti/MC.

sekarang, jom layan gambar anak dara MA  sorang nih.. :-)

rambut adh makin panjang..

anak perempuan, mesti melawa je kan?


 pose ala model gitew.. :p

 

2 comments:

shiemz said...

gudluck kak... bestnyer bb nak kuar dah... :D

my little family / kaftanbatik said...

shiemz...TQ dik..xsabar jgk ni.. hehe