Followers

nuffnang

Wednesday, February 1, 2012

Ideas deco untuk bilik si Puteri Mama..


mama dah lama plan nak deco balik bilik tengah tu.
ingat nak buat bilik untuk Anis, 
nak letak mainan dia yang dah makin banyak tu.

tapi memandangkan yang bilik tu pun tak la besar mana jadi mama ingat nak let go katil queen mama tu (murah-murah ja) kiki
sapa nak leh contact mama..  :-p
plan nak tukar ngan single bed atau double decker bed. 
pastu beli almari baju untuk Anis dan Hasif.

cuma tengah cari idea ja.
yang sesuai untuk bilik yang kecil :-)

jom usha-usha gambar kat bawah ni.. 
cantik-cantik semua.. geram laks tengok...











 

1 comment:

rafaliah said...

As-Salam ..ikuti tips memilih vitamin utk anak-anak..
http://rafaliah.blogspot.com/2012/02/nak-berikan-anak-anak-vitamin-tapi-tak.html