Followers

nuffnang

Thursday, May 3, 2012

dah jumpa hadiah untuk birthday boy!


puas mama cari hadiah untuk anak bujang mama sorang ni.
google pun xjumpa.. klu jumpa pun mesti kat oversea tuh kedai dia..
nak ke Toy r us, kat sini mana la ada...

nak cari kat kedai barang bayi..setakat ni mmg mama tak jumpa.. huhu
frust jugak.

tp kelmarin terjumpa la benda ni kat dlm satu FB. 
hehehe..apa lagi.. order terus la..
skrg tunggu barang tu sampai jek...

tapi sebelum tu kita layan dulu adiah utk si kakak..
towel Princess...


Selimut belum sampai lagi...
next week kot baru ada stok..
mm..senangnya shopping..... segala2 di hujung jari..
pasni nak beli cadar princess pulak kat kakak.. sebab nak pujuk dia tidur kat tilam sendiri... hehe..





 

1 comment:

Norsakilah abd gani said...

jom shoping di www.mumkidslegacy.com :-)