Followers

nuffnang

Tuesday, May 29, 2012

kain raya tak beli lagi nih!

.

macamana ni..
kain raya untuk kami dua beranak masih belum beli
nak keluar shopping , mama masih dalam pantang
baru 21 hari tu...
kalau tak beli sekarang, tailor dah tak mau ambik..
(sekarang pun belum tentu nak terima ka tak booking tu..kiki)

untuk abah n boboboi (sebab dah ada 2 boys kan..hikhik) xde masalah
leh beli siap je..
cuma sekarang masalahnya nk set kaler dan beli kain pasang untuk kami dua gegirl jelita ni jek.hahaha..
mmm.. nampaknyer kena langgar pantang la kejap yee.. hahaha

nak pilih warna apa pulak ekk tahun ni? pink, biru, lilac, oren, kelabu?  pilih..pilih....


kasut ANis, adiah dari Teh Mimie/Csue.. leh pakai raya ni jugak la.. :-)


p/s: sekarang masih dlm proses untuk turunkan berat badan...
sebab tu kul 10pm masih makan nasi..hahahaha 



2 comments:

pena rozie said...

hahahahaha...

m khairul nizam said...

ada masa lagi
:-) :-) :-)
Singgah dari mknace unlimited
Terbaeekkk!!!!