Followers

nuffnang

Thursday, September 20, 2012

sibuknya aku....



Syawal dah abes, mama tak update pun story pasal raya.
sejak ada yang kecik ni, lagi takde mood nak update blog.
tak sempat.
nk update blog kena ada itu feel... baru boleh karang story..hehehe
tapi bila itu feel sudah mari... masa pulak xde.. 
hari-hari kat rumah dok main kejar2 ngan abang Hasif dan uruskan adik Hariz ja. 
nasib baik la kakak dah cerdik, boleh tolong-tolong mama.

Raya pun mama tak dapat cuti tapi sempat jugak balik kampung.
biar la 2 hari pun janji dapat beraya ngan family esp. bonda...

lepas tu ada kenduri anak buah pulak kawin.
wow! dapat sorang lagi menantu kakakku... tahun lepas si kakak kawin, kali ni adik pulak.
kenduri insyaAllah bulan Disember ni,
akan berkumpul pulak family besar Tok Mek di Kedah... hehehe

ok, la, terasa gatai nak upload gambar mama ngn pengantin baru...hehe

tgk, mama dah kuruskan? ni gambar 1 September...sekarang lagi kurus ..
nak petua kurus? jarak antara baby dengan si abang/kakak tu kasi dekat sket..hahahaha
kompom kurus lah..

ok, jumpa lagi.. insyaAllah klu itu idea datang..mama ngomel lagi..

mama sayang blog mama... :-)



3 comments:

Sya Kiffli said...

salam kak ma...

kalo dekat sangat sya rasa nak pengsan kak ma....penat tak terkata...hihi

my little family / kaftanbatik said...

Mmg pun tp xpa la, rezeki tu, lagipun takut xsempat.. :-)

atin_atil said...

dah agak dah yg ni mesti anak buah kak ayu.. :)