Followers

nuffnang

Monday, March 24, 2008

Kenangan Mengusik Jiwa


Stop cakap pasai makan sat..ni mama nak citer pasai lagu plak. Mama ni jenis suka nyanyi sorang2..lagi la klu time dok buat keja.. tu salah satu cara mama nak cool down/xbagi panik atau nak hilangkan boring. Ingat lagi..masa mula2 keja kat ofis skrg ni.. sbb boring ms dok buat keja..mama ikut nyanyi je semua lagu yang terpasang kat radio masa tu.. sampai teman ofis tu pelik.. semua lagu yang on air mama nyanyi.(walau kdg2 lirik ntah apa2 ntah yg kuar) bantai ikut sedap mulut aku je..hikhik.. sampai one day dia ckp..hang ni dok umah btpe ekk? Hafal lagu ke? semua lagu yang on air kau leh nyanyi..lagu baru , lagu lama...? hahaha...mama gelak je.. xtau la plak yg dia dok pasang telinga selama ni..atau mama ke yang 'terkuat' volume mama? hahaha.. nasib la En Dett...

Ni lagu Nostalgia mama ms kat skolah menengah dulu..Rsnya masa form 5.. masa mama jengah2 blog lepak2 mama jumpa lagu ni...teringat sat kisah2 lama...huhu..apa2 pun ..layannn

Qiara - Hanya padamu >>Download<<

2 comments:

echah_syed said...

cewaahhh ! ehem ehemm.. mesti tym ni dok jeling2 sakan noo.. :p

caiyokk laa !!

my little family said...

hahaha..syyyhh. kang ada yg merajuk mlm ni..hahahaha