Followers

nuffnang

Friday, April 4, 2008

Hepi Besday Kak Za a.k.a Kak Ros

3 April 2008



to

Kak Za

Besday mum ngan Hubby tersayang..


Lokasi : Cinta Sports Cafe
Cinta Sayang Golf & Country
Resort


Birthday Gal : Sis Rusmaliza

Menu : Steamboat

Mama Anis ni ada 4 orang kakak, ni yg ke 2 tp ank ke 3..kali ni celebrate besday dia sbb dia pun duduk kat SP jgk..


wajib nih...kek aiskrim..

tapi kali ni kami beli yang perasa vanilla plak..
(boring tul..kedai tu asyik wat design sama jek)


Kak Za dengan suami tersayang dan Dik Wa..(si bongsu)


Dah le tgh lapar ni..

Anis tetap interframe..nk tiup lilin sama..nge..nge..nge..
mama & abah kat depan pintu masuk ke cafe..

posing semasa makan..ke..ke.ke sempat lagi tu..

Anis..bebas dia ari ni..sronok sakan dpt lari2 dlm cafe tuh..

Anis ready nak mkn dah...sebelah tu la Che Sue

Ngan Adik..Teh Mimie.

Happy Birthday kak Za..semoga panjang umur, murah rezeki, awet muda, sihat walafiat dan bahagia selalu.. Aminnn.. Present tu nanti yek..td tak dan nak p beli..

4 comments:

Monster Mom said...

Cinta Sayang ni in SP kan! Hm.. gotta go there n try some of the food.
Ciao!

echah_syed said...

mama anis tantek laa **hugs**

mmg ade iras 'mek molek dari kelate'

cunggggg sgt!

my little family said...

monster mom...better go and try some steamboat there....:-)

my little family said...

k.combi: ala..biasa jek..tgk..dah bulat dah muka mama anis..keja ari2 asyik nk try masak resipi blogger2 nih..hahaha..