Followers

nuffnang

Tuesday, April 8, 2008

mama ,anis + semalam..

smlm Anis tidur awal, seblm pukul 10pm dia dah lena. Mungkin penat sgt kot dok main2 petang tadi. Bila Anis lena awai, mama dia apa lagi..tumpang sekaki la.. tp seblm tu kena iron baju dulu utk pakai esok.. Lepas siap iron baju,baru perasan yang mama , teh mimi & kak sue pun pakai baju kaler pink. kiranya esk hari pink sedunia la yek.. mcm janji2 lak..nasib baik abah xpakai kemeja pink..err..abah ada ke kemeja pink? hikhik

mungkin sbb awai sgt ANis tdr, kul 4.30 dia bangun.. panggil mama...'ma...maa.. Nis atut(takut)"..ooh, ada bunyi anjing menyalak. maklum la, kawasan taman, ada yg bela anjing. "ni mama ada..meh mama peluk" bkn pe..risau gak kot2 dia xngtuk, bantai ajak main2 lak kul 4.30 am tu..kes naya..

"Nis nak neng.. " nak susu la tu.. nanti mama bt ekk..cepat2 aku bt susu, lepas minum susu, dia lena balik..di ikuti mama dia..hehe..

2 comments:

umi_e said...

ermmmmm anak-anak seusia anis memang cute! Tambah lak kalau anak sulung dan masih dia sorang je :p memanglah ditatang ibarat minyak yang penuh :D

*** Pengalaman kak e camtu ler... tapi kesian pada anak-anak selepas tu... :( hehehehehehe faham-faham je ler... sekarang ni kalau dorang tanya kenapa.. mengapa... kak e jawab je >>> masa kakak sorang, umi ada banyak masa TAPi bila adik & baby dah ada mana ada masa lagi nak amek gambar etc ... patut ke jawab camtu :D

my little family said...

mungkin ada betulnya kata akak tu..sbb akak dah ada pgalaman tu kan? mama anis ni baru sorang tu je la..hikhik..