Followers

nuffnang

Thursday, May 22, 2008

Anis dan pandai merajuk + mengomel..ish..ish..


sekarang ni Si kecik ni dah pandai merajuk dah.. kalau x kena skit mula la dia merajuk..xmau pandang muka kita..pastu bt2 baring atas lantai.. adei... so kena pandai2 pujuk le..

tu satu hal, lepas tu satu style lagi dia dapat.. klu nak marah atau geram kat kita..dia akan jeling kita pastu mulut dok ngomel sorang2..tp xkeluar suara..mulut je dok gerak2..hahaha..geli hati pun ada.. sbb mama+abah xde plak tabiat camtu..tiru sapa ni? Teeteh yea..hahahaha...

sebut nama TEeteh..tu panggilan baru yang dia bagi kat teh mimie..(adik mama) sebab sekarang Anis ada 3 orang teh. 1 adik abah dia, 1 adik mama, 1 anak pengasuh dia.. so..xmau pening2..Teh Mimie..dia kasi nama Teeteh..hahaha.. hari2 mesti cari Teeteh dia ni..nak ajak gaduh.. hahaha.. klu masuk bilik Teeteh, mesti lompat atas tilam dia..sbb dia tau Teeteh mesti marahnyer..hhaha...

3 comments:

mamafami said...

Comelnya Anis... mama boleh imagine cara baru rajuk Anis ni, mesti cute punya kan... hehehe.. kalau budak kecik jeling, comel je rupa dia, tapi kalau yang kertu kertu ni menjeling... tak lalu nak tengok.. hehehe

umi_e said...

hehehehehehe gelak sendiri baca komen mamafami :P

suka tengok rambut anis cam rambut anak patung masa kak e kecik2 dulu :D ~ bergulung-gulung

my little family said...

mamafami+umi_e: nanti bila dia bt muka tu lagi mama anis try snap..hehehe..

klu kita bt camtu mmg buruk nooo ler..hahaha