Followers

nuffnang

Thursday, May 22, 2008

semalam..

menu semalam cuma gulai ikan, cencaru bakar, cencaluk, tauge goreng kunyit. simple saja tp mama xsnap pic la..bukan pe, sbb masa tgh hidang tu..azan maghrib..jd terus berbuka..(mama posa) malas lak nak p ambik kamera dalam bilik..hehehe.. Dah lama nak makan cencaluk ni..masa kat kedai petang tu..tgk ada jual cancaluk..apa lagi..rembat je la..hubby xmakan.. mungkin sbb dia xpernah makan lagi..xpe..nanti2, makan la tu..dulu budu pun mcm tu jgk..xmakan. tp sekaranggggg....huhu

malam ni yang bestnya..klu ikut plan menu malam ni makan steamboat kat Cinta Sayang...(hutang besday yg kena langsai kat family) wawah...yang ni, sure mama akan snap pic utk tatapan semua.. kakakaka..

2 comments:

yatisalem said...

hi! my name is yatisalem..i would like to invite u for join new blog listing in malaysia..

http://www.loniavillage.com/blog_listing5.html

you are invited also to join our affiliate program in our marketplace.You can get Rm1 for each blog that you recommend to our blog listing.please surf to this link and click at Affiliate LV banner;

http://www.loniavillage.com/home.html

After that you can get your own affiliate banner,You can see the sample here;

http://www.riqzmiecreation.blogspot.com/

Any question can ask me at;
yati_salem@yahoo.com

or go directly to our loniavillage.com admin

thank

riqzmiecreation said...

hi1 add yur link alredy t my site lisitng,,thank ya..