Followers

nuffnang

Tuesday, May 27, 2008

JJCM lagi..

sebab hari ni Tok Mek dah nak balik, jadi semalam bawak Tok Mek + Cuda makan-makan kat Hotmas. kali ni giliran Teh Mimie lak belanja. kat sini sentiasa full tau..kadang2 tu sampai kena tunggu turn lak sebab meja penuh. Dibuka setiap hari kecuali Rabu dari pukul 4pm - midnight. Pelbagai jenis masakan goreng dan juga western food disediakan kat sini. Teh Mimie order Tom Yam Ayam + Nasi putih, kami yang lain order Chicken Grilled dan juga Favourite Mixed Steak. Favourite Mixed Steak ni campuran lamb, steak + chicken. Air lak jus buah. Untuk ANis, aiskrim dan mashed potato.

6 comments:

echah_syed said...

combi suke steak..tak kisah laa lembu ke kamben ke :p

nyum nyum!

my little family said...

ye ke? mama anis ni sebenarnya xleh mkn byk sgt steak ni..cepat muak. chicken chop xmakan sgt..kambing tu hubby je mkn..dia ckup suka..ish2..

Mommy Lily said...

hai mama anis..

mami pon suka steak tp mkn sikit2 jee...kalau mkn byk tk kira lembu atau kambing kepala akan pening...hahah...

suka anis dpt kuar jjcm yee

my little family said...

mommy lily: mmg anis suka bab jln2..tp kami la yg letih sbb dia xmau dok diam..nk jalan2..round2..letih tul..nk mkn pun xpuas tau..

Anonymous said...

hotmas ni kat mana ya mama anis.....

my little family said...

anonymous: Hotmas ni kat Sungai Petani, dekat dengan Swiss Inn Hotel & Tesco. U dok mana? mknan kat sana best2 tau..nasi ayam merah +tomyam pun best..