Followers

nuffnang

Thursday, June 12, 2008

Malang tak berbau

ubat-ubat + MC

Sedih, kecewa, sakit semua rasa. Nak tau kenapa? Mama x dapat turut serta dalam menguruskan Pertandingan hari ni. Kerana kesihatan yg tidak mengizinkan. semalam selepas balik keja, masa tengah angkut kotak2 hadiah ke dalam rumah (sambung siapkan kat rumah) belakang mama tiba2 sakit masa nk letak salah satu kotak tu. sakit yang amat sangat sampai xboleh nak tunduk, duduk atau bergerak langsung.

lepas makan ubat yg memang kebetulan ada dlm stok mama, mintak abah tolong sapukan minyak dan urut skit. Dalam sakit tu otak masih dok fikir hadiah2 yg belum siap ni..bos plak call bgtau ada sket mslah dengan paper bag utk letak hadiah2 VIP dan sijil . malam2 mana nak cari? kedai dah tutup dah. Altenative lain memang kena p ofis jgk cari apa yg leh guna .lgpun ada 14 set lagi hadiah tambahan yg kena dibalut. Adoi..last minit plak dah...

mama plak xboleh berdiri lama..tiba2 jadi pening kepala...risau dan nak baik cepat punyer pasal.. ajak abah ke klinik jgk. jumpa doktor , mintak dia cucuk nak kasi cepat baik sbb esk kena keja..Doktor xbagi p keja la plak sbb takut lagi teruk nanti. sakit pinggang + belakang jgn main2 oooo... lagi kejut mama. teringat kata2 Intan yg member dia kena MC 6 minggu sebab sakit belakang mcm tu..bahaya tu..tapi apa2 pun mmg mama tetap kena p ofis sbb kesian kat bos nanti..camner dia nak handle sorang2?

so..pagi2 lagi dlm 7.15 mama dah sampai ofis dan settle apa yg patut. Lepas tu htr semua hadiah ke Library. terpaksa mintak tolong member2 lain cover keja mama sebab mama masih xbleh berdiri lama..bergerak pun mcm org dlm pantang..slow2 jek..

harapan mama.. semua berjalan lancar.. To all my friends yang tolong..TQ very much.. and also to MY BeLovEd HuBBY.. terima kasih yea sayang....

2 comments:

Mommy Lily said...

take care mama anis semoga cepat baik dan blh sambung keja2 yeee

my little family said...

mommy lily: TQ...klu nak tau ari ni 17/6 mama still x baik2 lagi..tp tetap kena p keja..tp xtau la full day ke tak...