Followers

nuffnang

Monday, June 16, 2008

sambal fishball dan sosage

salam semua...dah byk hari mama x sempat nak update n3. memandangkan keadaan tak mengizinkan..ni klu di ikutkan masih x sihat lagi..pinggang masih sakit dan sengal2 lagi..sampai ke tulang dan kaki..ubat dah makan..siap dah ke hospital sebab ubat klinik xde kesan pun. tp biasa la..bila ke hospital..tunggu dekat 2 jam..jumpa doktor xsampai 10minit.. ntah apa yg dia check pun xtau.. pastu kasi inject n ubat.. masa tunggu tu pening pun ada..sakit pinggang xpayah citer la...mcm nak pitam rasanya. balik2 semalam masih sakit..makin sengal2 rasanya. nampak gaya mlm ni nak try p berurut plak.. harap2 lepas tu dah ok..sbb esok mama dah kena p keja..harap2 ok la..klu x..mama kena mintak Emergency Leave plak.. :-(

ni plak saja upload pic masakan minggu lepas..xsempat nak upload aritu.. ari ni..boring2 kat umah..upload la jap..xkan nak biar umah ni xde isi baru kan? hehe..bahan2 sama mcm nak buat sambal ikan bilis gak..cuma kali ni xletak ikan bilis, tapi ganti dengan fishball dan sosage.. pun sedapp....

2 comments:

Mommy Lily said...

wahhh sedap juge kalau sosej dimasak sambal...kita pon suka gitu

manje said...

salam...

kita pon suke mkn sosej... da ok ke sakit pinggang mama???