Followers

nuffnang

Monday, July 28, 2008

Tagged by Erni

Erni ni lawak tul..klu tak kerana MA p ziarah umah dia..MA xkan tau yg MA kena tag.. yg syoknyer tu 2x kena tagged by Erni.. Anyway..TQ so much yea Erni..I'll try my best jwb soklan2 ni ..hehe

1. Kali Pertama Naik Kapal Terbang

MA ni pelupa tau..actualy benda2 yang melibatkan date ni.. tp rasanya masa mula-mula naik flight ni ms ikut trip ke Sabah (Uitm Sabah) flight delay 2 jam sebab ribut so kami rewang2 la kat Airport Subang kul 2 am.

2. Kali pertama ke oversea..
Xpernah kot..tp klu Thailand tu kira oversea, MA cuma sempat sampai sana je..area Narathiwat. P shopping. Xyah guna pasport..just pakai border pass jekk..hikhik..

3. Kali pertama duduk berjauhan ngan keluarga
Masa form 1 jugak..skolah kat MRSM Kerteh,Tganu. Skrg ni MRSM Kerteh dah tinggal kenangan..dah pindah ke MRSM K.Berang..huhu..Best oo..Asrama ada lift..MA dok tingkat 6.. bilik A6(1)..mengadap pantai..pagi2 tgk helikopter Petronas p pelantar..

4. Ingin melancong ke
mana2 pun bleh..klu bleh tempat yang sejuk2, leh shopping dan pemandangan yg cantik.. serta makan2 yg besttttt.....yum..yum..

5. Favourite Accessories
MA ni jenis pakai apa2 je yg berkenan tp slalunya gelang dan cincin la..mcm2 koleksi ada..termasuk yg hilang kena curik. satu lagi make up set..biasa la pompuan......hehehe

6. 4 perkataan yg selalu di sebut
entah la..
hampeh
sayang mama
yup

7. Kalo ader duit * juta..juta..juta..*
byk nak guna nih..mula2 kenduri kesyukuran sbb Allah bagi rezeki nih.....pastu kasi settle itu utang piutang, beli keta baru yg selesa sket, beli umah, bt full complete treatment dari ujung rambut ke ujung kaki (ish..pompuan mmg xleh lari nih) ..bwk mek, mertua p tunai haji/umrah sama-sama, perlaburan , modal business dan simpanan..satu lagi yg MA teringin nak bt..sedekah amal jariah pada org2 susah dan perlukan bantuan kecemasan cth pembedahan etc..

8. Siapakah yg mahu ditag
-Intan
-Aziemas
-Izan
-katak_ayu
-Yan

rajin2 la bt keja ni yea..hehe

2 comments:

echah_syed said...

kalo ko ade juta jutaan.. bawa laa combi pi umrah skali :)

my little family said...

Doa2 kan la k.Combi..hikhik..