Followers

nuffnang

Thursday, September 11, 2008

i'm backkkkkkk....



hehe..dah abis la kursus.. Kursus kali ni la yang xboring sekali dalam banyak2 kursus.. Yang paling enjoy dan relax. nak tau kursus apa yg MA kena? Kursus Adobe Photoshop..hehe.. klu bab2 mcm ni mmg ralit la. Sambil2 dok dengar lagu raya plak tu. sempat jugak la MA try bt sendiri kad raya....nanti MA upload 'kad raya eletronik' tu masa nak dekat2 raya ekk... klu nak buat streamer mcm orang nak kawin pun dah boleh bt sendiri la. boleh buat ikut suka kita..nak tulis apa, letak apa..hehe seronot tul.. tp sayang MA dah kawin la..klu tak, ku buat sendiri streamer tuh.. takpe..masih ada lagi adik2 yang belum kawin ni.. MA leh tolong buatkan nanti ekk..hahaha



bila dah balik ni, MA terasa nak 'tayang' lagi la menu berbuka yang kami sefamily makan. x kira la yang masak sendiri ke atau yg beli sendiri.. sebenarnya tu untuk kasi idea pada sapa2 yg nak masak utk makan ms berbuka tu..kira mcm bertukar2 menu la..nak bertukar2 makanan mcm jiran sebalah menyebelah dah tentu xboleh kan? jadi kita bt la cara cyber nih..kekeke.

dan utk family MA yg slalu buka blog MA utk tgk menu apa kami makan ari ni.. sama2 tukar idea.. tp klu menu yg MA tayang tu 'menyeksakan' perut dan mata sesiapa yg memandang..mintak maap byk2 la yea.. hehe anggap la dugaan di bulan yg mulia ni..

lagi satu tittle blog MA tetap MY LITTLE FAMILY.. x akan bertukar pada MY Little kitchen or Dapur Ku Berasap Lagi yea..kekeke.. x mungkin tu sbb MA post pelbagai n3..bukan khusus pada masakan je...x pro masak..cuma yang biasa2 aje.. Kisah dlm blog ni pun sekadar luahan seorang insan yang gatai tangan nak menaip jek..hehe


glitter-graphics.com

p/s: untuk menu mlm ni tgk pada mood nk post ke tak..klu rasa rajin MA post klu tak.... :-p

2 comments:

Aliff said...

Buleh la belajar Adobe photoshop lepah ni.

my little family said...

bereh....hehe