Followers

nuffnang

Wednesday, October 29, 2008

MALAS / BZ

dah banyak ari MA tak update blog ni. bila penyakit M dah datang, mmg susah. Bukan tak buka blog ni, ari2 buka bila ada kesempatan..kecuali bila keadaan tak mgizinkan. tp bila buka..idea hilang..so, MA cuma jenguk2 blog teman2 je la.. baca story depa dan aktiviti umah terbuka yang dibuat atau dihadiri.. Sayang betui.. kali ni xde satu pun umah terbuka yg MA pegi. Bukan xde jemputan, klu ada pun clash ngn aktiviti yang telah siap di atur.. huhu..
Sepatutnya semalam sampai esk MA ada kursus (28-30/10/2008) kat Emerald Puteri. Tp last minutes kena postpone ke 12-14 Nov plak. tapi tak tau la time tu jadi ke tak.. Apa2 pun MA xkira..16 Nov tu MA dah apply cuti. Sebab MA dan family akan ke CH pada 14 Nov tu..(kira lepas kursus tu, cabut ke sana la) .Ni kira rombongan Che Badariah ke Cameron Highland .. hehe..

Tak sabar nak tgk reaksi Anis kat sana nanti. nak snap pic banyak2 especially kat tmn strawberry & ladang teh tu.. hehe.. last sekali MA p CH ialah tahun lepas. Masa tu sbb ada kursus. dpt mkn sayur fresh2..emm..best sungguh. Pastu dikelilingi bunga yang segar..( eii...giler sat) hahaha.. sempat gak le MA rembat rose putih utk letak dlm bilik..

Cameron Highland..... tungguuuu.....aku datang lagi.... hehehe

p/s: nanti nak p Genting plak.. emm ..bila la plak tu?

2 comments:

KV said...

nanti boleh beli bunga segar byk2. :)

my little family said...

kv: xtau la tu...klu ongkosnya byk, maybe kot..hehehe