Followers

nuffnang

Tuesday, December 16, 2008

Taman Sri Astana

Ahad lepas pusing2 tgk kawasan perumahan ni.
Wah..dah siap pun.. cantikkan? InsyaAllah dalam
pertengahan tahun depan dapat CF leh la pindah masuk...
Tarra......Our house nanti.. Kecik je tp ok la tu...
ingat nk masuk dlm rumah tp kunci la pulak.
so..MA dah leh start berangan2 nk deco mcmana umah ni nanti.. ahaks!

Taman permainan pulak dekat je..so boleh la petang2 bawak Anis main kat situ nanti.

6 comments:

AHMOI said...

wahhh...lawanyaa umh baru MA..sure semangat tuk wat deco kan..hehe

CikMin said...

wah lawanyer umah MA...pagarnyer tu class...bape umah tu MA....?

my little family said...

Ahmoi + cikmin..TQ..mmg tgh semangat nih tp pulus la xsemangat.hahahaha

CikMin..tu rumah teres je pun..xsampai RM120k pun..huhu

Azie said...

alhamdulilah dok rmh sndri akhirnya..emm pagar tu mmg dapat erk ..ok kan gak dh beli dpt pagar siap gitu cantik gak..kita nyer rmh pagar biasa je..smata2 besi cat hitam hahahaha..bilee lah nk tukar pagar nih hehehehe

my little family said...

Azie..
yup, Gate mmg mcm tu dia bt..pastu porch kereta pun panjang sampai ke pagar so tak payah nak tambah owning lagi dah..save gitu..hehe

alang2 nk tukar nanti..ambik yg tinggi mcm iklan cimb gitu..hehe...bt yg automatik jek...hehe

KV said...

dekat ngn playground tu yg best!!