Followers

nuffnang

Thursday, January 15, 2009

Perabot Baru..

saje je nak tayang benda yang kami beli ari tu . Lain yg rosak, lain pulak yang dibeli. kkakaka... Almari tu Che Sue beli sbb nak susun koleksi pinggan mangkuk dia , MA pun nak menumpang sama la.. byk sangat kot pinggan tu..

p/s: utk Long yg nak tgk almari ni..amacam? ok dak?

Haa...ni plak katil yg asalnya tiada dlm list barang2 yg nk kena beli.. .. Almari yg WAJIB beli tu xde pun.. alih2..katil yang mai dulu.. lepas CNY baru la sampai almari MA nanti.

p/s: hus..ingat dak kata2 MA ttg katil ni? hehee..

2 comments:

emil @ mamamia said...

hi..sapa yg nak tido ni...family anis ke echo the donkey tu..hehehe

tu la kan kalau ada anak kecik...bila tido..ramai yg tido skali hehehe

my little family said...

emil: tu la pasai..echo tu anis kasi nama jeton..kakaka..klasik dak nama dia? Tu belum masuk ultraman dia, bantal strawberry, teddy bear segala ..penuh atas katil tu.. :-p