Followers

nuffnang

Thursday, February 26, 2009

Agenda Esk


Cuaca sekarang kat SP ni xtentu . Kejap panas 'ting-ting', kejap mendung.
Hujan plak kdg2 lebat giler kadang2 renyai2 je..

Tu pasai MA kena selsema nih. Dok bersin tu dah 3,4 ari dah tp start kelmarin dah rasa xsedap badan. Malam tu p Guardian beli ubat. Tp xjadi apa pun..cuma hidung ni kering la sket. Tang badan tu dah mula rasa sengal2 n bisa2..
;-P

Pagi td punya la liat nk bangun mandi. Sejuk je nampak air tu.. mcm letak ais je. Tp sebab dah berazam nk kurang kan MC tahun ni..( ye ke? :-p) so paksa diri p keja gak...caiyok2...!
Lagipun nk settlekan sedikit lagi keja2 yg xdan abis kelmarin. Fuh..! lega tau klu keja dah siap... rasa beban ni hilang je.

Esok jadual boleh tahan pack tu. Pagi tu nk ke bank ,pastu klu sempat jumpa tokey cina yang bt grill pintu, tingkap dan segala yg boleh grill la kat umah sendiri nanti. hehe.. Ni kontraktor ke -2. pasni nk kena compare harga mana yg ok la.. mutu keja kedua2nya ok.
Petang plan nk ke Jusco kat Sbrg Jaya. nk p beli adiah kat baby Che Na yg bakal lahir nanti.. sambil p cuci2 mata.. klu xjadi ke sana p je mana shopping cmplx kat SP ni. Stuff MA pun dah abis ni..nk kn beli gak tu. Kn bt list la satgi..

Pastu klu sempat nk p tgk kheta baru Teh Mimie..
"Viva forever" hikhik..

Tp semua tu klu MA dah ok dr demam ni..klu makin teruk esk..gamaknya berbungkus atas katil je la...huhu..aaacum..... :-(

2 comments:

kirana said...

demam blom kebah...list dh berjela hheheheh..

my little family said...

hehehe..tu la pasai..bab jln2 ni A..hahha