Followers

nuffnang

Monday, February 16, 2009

Family Day @ Keda Sik Part 2

Ni acara pagi Sabtu plak. Lepas breakfast (Anis kn kejut bangun awai..kekeke..p breakfast pakai bj tdr lagi dia) Lepas bf balik mandikan Anis dan tukar baju.. Yeaaa.. abah dan anak dah ready utk bersukan.
Acara pertama Anis, kotorkan baju.. hahaha.. sementara nak tunggu semua berkumpul layan Anis main2 dulu.
Antara acara pagi tu, kopek kelapa + kukur sekali. Ni acara berpasangan. Acara ni je Hubby tak join sbb dia kata dia slow bab kopek2 kelapa ni.. :-) MA? kukur tu boleh aja..cuma dah lama x buat..
Acara lain, passing belon berisi air. Belon kumpulan mana yg pecah dulu..out! Kumpulan abah yg 1st sekali keluar.. :-p
Pastu acara lari/ jalan dengan tempurung kelapa. Mcm2 gaya..klu tempurung pecah tu kira batal la.. ..sapa yg agak 'terlebih' sikit berat tu kesian la...
Ni acara yg best. Tarik tali. Kumpulan abah nyaris2 jadi juara tau.haa....tgk la sapa yg dok last sekali tu.. semua takut nak lawan tau. Tp sbb faktor rumput licin (???? ) xdapek nak nolong..kukikui..

p/s: sampai ada yg terguling2 jatuh. :-)
MA hanya jd tukang kasi support & camerawoman jek..
Anis ngn nanny2 dia..hehehe.. Dok main belon. :-P
Haaa..ni acara yg Anis tunggu2. Kutip gula2. Bersopan sungguh anak MA ni..dok bersimpuh lagi tu..Kutip banyak2 tau...waaa...siap tayang kat geng2 dia lagi.. seronok tul tgk aksi2 mereka nih.. Tu tgh simpan gula2 dlm beg, nak balik tayang kat Teh Mimie ngan Che Sue..
lepas makan dan mandi..ok..time to go... bersalam ngan Nanny2 dia yg tak jemu2 dok layan kerenah Anis ni. TQ ya... :-)

3 comments:

AHMOI said...

alalaa..ayunyerrr anis kutip guler2..klu cam tu alamatnyeeee dpt cikit lerrr..nsb babah der ek..heehe

my little family said...

AHMOI: dia x biasa rebut2 ngn orang. xbiasa main kasar2 so sopan santun la time kutip tu. err..berkenan nk bt menantu dak? hahahaha

echah_syed said...

kiut anis..dah pnjg rambut dia.bila dah jadi anak dara mesti dia nak buat rebonding tu :)

mcm anak dara combi obses dgn benda yg cantek2..adehh :(

sabo je aku.