Followers

nuffnang

Monday, February 23, 2009

Mau pilih yang mana yea..

Minggu2 yang sibuk. Kerja berlambak-lambak. Kat pejabat dengan keja pejabat, ari cuti plak sibuk dgn keja2 personnal. hehe... Dalam sibuk ni sempat jgk dok pikir mcmana nk design untuk rumah nanti especially kitchen cabinet. MA ni xde la kreatif mcm geng2 yang lain.. so bila tiba bab2 nk hias umah ni adei la..boleh pening tau. Untuk rumah baru nanti kami plan nk bt konsep modern kontemporari atau yg moden dan simple2 je. MA xsuka yg klasik2 dan sarat2 sgt. Tu jenuh dok pikir nk hias mcmana nih.. err.. ada sapa2 yg leh tolong? hehe.. :-p

3 comments:

kirana said...

haaa apa cete umah?bila nak masuk?
tak sabar nk tgk akak decor nnt..hihi

sy pon suke yg moden n simple

my little family said...

tu la pasai..prob akak ni xpandai deco mcm Ana.. hehehe..pening dok cari kat internet camner nk hias umah..hehe..ruang tamu dah settle, tang dapur je pening lagi..haha

QiStinA's said...

salam MA... kalau moi suka modern gak... dapur umah kat msia warna gelap + cream...tp more to warna gelap (brown)... senang kan kalau kotor sikit2 tak nampak..ha..ha.. pemalas kan moi nie..he..he