Followers

nuffnang

Saturday, February 21, 2009

Pi tgk Gang..syokkkk..

best..best..best..
sebelum masuk panggung, isi perut dulu... Kami singgah di KFC.
Lepas tgk wayang, Anis nak naik kereta muzik tu.. layan je la..
Pic sblm masuk panggung xdan nak snap sbb ramai sgt orang..

kelmarin kami p tgk wayang. Cerita apa lagi klu bukan Upin dan Ipin. Dah lama betul MA tak masuk panggung. Last rsnya masa besday MA tahun lepas...kira hampir setahun la. dan yg ni pulak kali pertama Anis masuk panggung. Semuanya kerana "UPIN & iPIN".

mula2 tu risau gak takut Anis tak biasa dengan suasana gelap dlm panggung nanti + sound system yg kuat tu.. Tp alhamdulillah..xde masalah, yg lawaknya siap Anis leh tdr lagi tu... err..bkn sbb citer tak sedap tp sbb dia dah ngantuk sgt2...sbb xtdr petang lagi.

Citer tu mmg lawak, dan besttttt!!! rata2 yg masuk panggung kebanyakkannya datang dengan Anak2.. siap ada yg main pintas2 anak lagi sblm citer bermula. hahaha.. Anis plak kalut dok bt " betul..betul..betul.." Ramai pakat dok gelak kat dia.. yg mai dgn couple pun ramai gak..(ish..teringat zamanku blum ada Anis lagi..huhu)

Kami ambik seat belakang sekali n tgh. baru puas nak tgk.. tp mmg best la.. sapa2 yg belum tgk tu p la tgk..tak rugi rsnya... hehe..

3 comments:

emil @ mamamia said...

oo anis dh tengok Gang ye..tak ajak auntie emil pun..nampaknya kami je la yg tak tengok lagi

dok memikir ni sanggup ke kami nak bwk masuk my Jenerals dlm panggung tu...
iye..kita tunggu dan lihat nanti macamana..tak anak2 pengsan..mama ayah yg pengsan hahahaha

KV said...

wah, anis pi tgk wayang ek? Kalo kv rasanya tak leh nak nengok. Asyik dok kejar dina jer. Huhu

kirana said...

dah tgk dah tgk dah tgk
hihi

eh kak,nape ngn dahi anis tu?nampak cam lebam..jatuh ek?