Followers

nuffnang

Sunday, April 19, 2009

Astana KAsih- KC

hook & hob dia sama je kedudukan dengan yang kami.
Tuan rumah ni ambik kaler brown. Untuk top dia pakai tiles, kami pakai grinite.
Rumah ni tak buat dinding pemisah mcm rumah kami so ruang dapur dia memang nampak luas. Cantik jugak.

Terkejut kot korang tgk KC ni. sbb top dia dah tukar kaler kan? Sebenarnya ni bukan KC kami pun. Ni rumah jiran kami. Si Kiang ni saja nk kami tgk KC yang dia dah siap pasang untuk jiran kami tu. Cantik jugak. Yang ni kos dia dalam RM6k. Tuan Rumah nak budget kata Kiang, ok la tu..cantik kan? ish.. risau pulak nak tunggu yang kami punya nih. Cantik ke tak? Minggu ni siap.. emmm...

5 comments:

PuteriSatu said...

a;a cantik sangat....combination kalernya nampak mewah...tapi pada akak...klu tak de top meja tu lagi nampak luas....itu pendapat akakla...

my little family said...

akak: top yg mana? yg tu mmg dah ada..dia cuma xmau pecahkan je..hehe..

kirana said...

mmg terkejut pon!dok igt MA nya color hitam table top tu..ish saja aih

my little family said...

Ana: bkn pa..ada member nk tgk..dia nk bt yg budget punya.. tp MA tgk pon nmpk cantik

rahil said...

akak nak contact no kiang boleh..nak tanya pasal kitcjen cabinet..tq..
from:rahil 012-4478264