Followers

nuffnang

Wednesday, April 8, 2009

Astana Kasih - Kitchen Cabinet

Petang tadi MA sempat ke Astana KAsih sebab janji nagn Kak Tini untuk ambik ukuran tingkap & sliding. Kan nak buat langsir. Sebab tak pandai jahit jadi kena upah orang la, kan? Masa sampai sempat la MA tgk progres KC MA ni. Dinding dah naik. Kerja-kerja buat KC dah mula.
hepi nya...

ni dia dinding yg jadi pemisah antara dapur dan ruang makan.

kerja-kerja pasang tiles.
xsabar nak tunggu siap nih. harap2 lepas kami balik dari Kelantan nanti , KC ni dah hampir siap..klu siap pun bagus..hehe
Sori, pic tak berapa terang sbb MA curi2 je ambik ni. Wisau takut depa terganggu plak bt keja..hehe..

8 comments:

D'Rimba said...

Wah dah mula projek ubahsuai rumah lani....konsep Englishke nak terap? hehehehe.....

my little family said...

D'Rimba, English style mmg cantik tp MA xminat. Kami pilih yg simple2 je.Moden kontemp. kot..hehe..

genny da bomb said...

wah giat reno umah gak kak ayu ek..hihihi..kami tak buat lagi kc tu..nggak ada ongkosnya lagi..nnti bila ada rezeki lebih continue wat kc plak hehehe

kirana said...

byk gak MA wat reno ni

idayu @ ayu said...

excited tgk umah MA dah naik KC, nak tempah langsir...sy masih menunggu CF nya..good idea yg naikkan divider antara dapur ngan dining

MaMaMi said...

Salam MA,

ini betul punye gigih renovate. siap sok jgn lupe tempek kt blog ye MA.

fantaghirolynn said...

sabar MA.. masuk umah baru mmg syok.. lynn dah 3 malam dah tido umah baru..

my little family said...

genny + Ana: KC ni terpaksa buat dulu sbb bila dah masuk umah nanti rsnya malas dah nak baiki2.. (pemalas rupenya akak ni..hahaha)
Akak buat mana2 yg penting je dulu mcm grill, KC & wiring je.. :-)

Ayu: xpe..sementara nk dpt CF tu leh la berangan dulu..hehe

mamami + fantaghiro : x sabar dah nak tunggu siap..hehe, kalah budak2 pulak rsnya kami nih.. :-p