Followers

nuffnang

Tuesday, April 7, 2009

Jadi Cleaner pulak ari ni

Ari ni tiba2 mai mood nak lap cermin kat ofis ni. Maklum la dulu pakai cermin nako je (malas la sket nak buat..hehe) , sekarang ni dah tukar pakai cermin hitam ni jadi rajin la pulak..:-p
Lagi pun cermin ni senang sket nak lap compare ngn nako tuh, satu-satu nk lap.

Kat pejabat kami ni semua keja2 membersih pejabat tu kami kn pakat2 buat sendiri sbb kami xde cleaner khas , x mcm ofis orang lain. So pandai2 timing la bila nk buat. MA klu lap cermin ni suka guna kertas surat khabar. Mesti kilat elok la.. tp jenuh berpeluh gak le time tu... lagi satu, klu buat operasi membersih secara besar-besaran..MA akan mai keja pakai baju sukan je.. senang!
Bos ponn sporting..dia tau dah..klu MA pakai tshirt je mai keja, ada la benda yg MA nk bt tuh.. hehe...

kilat sampai leh nampak jelas kat luar..hehe..

tgk..kilat tak? PC tu dok sebelah dalam yea tuan-puan..hehe..
tgk2..pintu bilik pon leh nampak meja yg dok belah luar tu.. jgn ada sapa yg langgar pintu tu dah le...sbb ada tau baru2 ni yg p langgar pintu tu.keke..xmau la bgtau sapa.. :-p

p/s: Bedah, klu Mr Os mai kompom kagum dia nih.. tau komplen je.. kuikuikui..

2 comments:

kirana said...

cermin nako mmg malas nk lap hehe

awat tak amik part time cleaner ker..hihi cian kat staf ..

my little family said...

mana la ada peruntukkan.. Sini semua nk save...huhu..ada PKG yg kena cuci toilet sdri tau..MA nasib baik pakai toilet sekolah..share..klu toilet sdri..wajib MA kunci..hahahaha