Followers

nuffnang

Thursday, April 23, 2009

Ke-bz-an ku

Haha..ntah korang paham ke tak tajuk n3 MA ni pun MA xpasti.
Cuma nk bgtau 2,3 arini sibuk sket jadi xsempat nak update blog. Selasa lepas ada perhimpunan bulanan di HQ so xmasuk ofis la... kelmarin pulak byk giler keja nk kena buat sbb arini ada Pegawai dr BTPN turun bt pemantauan. Jadi biasa la..kira mcm Audit jgk la..tp dlm jabatan. Banyak keja nk buat sampai MA rs xcukup tangan nih..Pastu jam tiba2 cepat je rasa kelmarin. hahaha ...

Pagi tadi seawal 8.30am EN Omar, pegawai BTPN dah sampai..ikut surat kul 9.00am.. Xpe..janji cepat siap, lagipun kami kan keja kul 8.00.
7.45 dah terpacak kat ofis dah.. Alhamdulillah semua sesi soal jawab dah selesai.. lega. Lega Sbb En Omar memahami masalah kami dan nak dgr apa yg kami luahkan. (ceh..mcm apa pulak) markah ttp bg punyer tu xleh bt apa dah.. hehe..

ok, dah selesai pemantauan..back to normal..sambung bt kad petak.. jadualku mmg penuh sekarang.

5 comments:

genny da bomb said...

kad petak tu apa kak ayu??hihi sibuk gak nk tau..saya kan gelojoh kakakaka

my little family said...

genny: kad petak +kad kawalan tu utk rekod semua stok yang ada dlm ofis. rekod detail semua keluar masuk. Klu keja gomen tau kot..hehe

kirana said...

mana dapur>?dah siap ke

maco said...

em kad petak, kad kawalan stok, kew pa 2 dan kew pa 3, tapi ada sesetengah jabatan kerajaan guna aplikasi My Aset My Stor lagi senang, tak payah pakai manual dah semua online

my little family said...

Ana: esk br nak p tgk. Ari bekerja mmg xdan nk p. hehe

maco: tu la, klu mcm tu lagi senangkan.? ni nak bt kad petak tu terhegeh2 kn refer 2,3 benda tau..penuh meja la..