Followers

nuffnang

Friday, April 3, 2009

Ruang Tamu

Ni pulak contoh ruang tamu yang kami plan nak buat. Ala-ala gini la kot. (psst..abaikan anjing tu ekk..MA ponn br perasan tuh) Pic ni MA ambik ms dok godek2 blog Ogy yg pandai menghias tuh.. hehe
memandangkan ruang tamu kami yang panjang mcm ni rasanya sesuai la kot. Kita tgk la nanti bila dah siap semua. Kompom x sama.kakaka.. ala..sebagai guidence jek.. Al maklum la, MA ni xkretip...

10 comments:

genny da bomb said...

wahhh..cargas kak ayu pagi2 ni hihihihi..update jgn tak update hehe

my little family said...

genny: hehe, bab berangan tu mmg no 1. kakaka..

kirana said...

weh genny hang jejak kasih ngn kak ayu ka??hihi

lawa2 ..buat la mcm tu..moden
wallpaper lawa kan..tp tu la..kalo letak nk bukak balik tu siksa..ish..

Tinie said...

wahhh, cantikk..English Stle..

ღ'*•.¸alin¸.•*'ღ said...

visit my blog http://mysweetpalace.blogspot.com/

Ogy said...

ma lawa tu ma...g ingat umah g nnti pun nk hias simple je kt ruang tamu...sebab ruang tamu tak besar sgt....

shaifulsafar said...

memang cantik.... saya tertarik dengan warna wall tu...wallpaper ke?...

my little family said...

ana:Genny yg br tau Ana..hehe
Wallpaper tu mmg cantik kan tp survey aritu utk wall tu je ponn dekat RM800 tau..huhu

Tinie:tu la, klu la LR nanti jadi mcm ni..hehe..

alin: wokeh dear..

Ogy: tu la, MA suka yg simple 2 je..anyway TQ G sbb tolong carikkan pic tu...hikhik

Shaifulsafar: yup..tu wallpaper. Cantikkan? :-)

QiStinA's said...

salam MA... mmg cantik concept tu...simple n modern...cantik...cantik..

my little family said...

qISTINA: tu la..klu la sebijik umah nanti mcm ni..mm..:-)