Followers

nuffnang

Tuesday, April 28, 2009

Special to myself

tiba-tiba malu pulak nak wish birthday kat diri sendiri..Faktor umur kot..(yg ke..?) hehe
buat semua especially yg tersayang , family & friend ~ tq for all the wishes..
harapan ku semoga diberi kebahagian yang berkekalan, sihat tubuh badan, dimakbulkan segala doa, dihindari dari segala kecelakaan serta hasad dengki, dimurahkan rezeki serta di sayangi selalu. :-)

10 comments:

:. aYu .: said...

hepi birthday kak ayu..
dari ayu..hehe..

xsalah wish pd diri..
tu tanda kite hargai diri..dan juga hargai anugerah tuhan sebab beri peluang kita hidup sampai hari ini..

ehehehe..

my little family said...

ayu: tenkiu2...tu la kan? klu kita xsayang diri kita sdri sapa lagi kan? :-)

kirana said...

kak ayuuuuuuuuuuuuuuuu!
happy besday to uuuuuuuuuu
ala malu2 apa nya...
semoga sentiasa sehat,bahgia dan ceria sokmo

ada training tak sempat nk wish awal pagi hehehehhe

zaza said...

kak ayuu..
eppy burfday..
semoga dipanjangkan umor utk meningkatkan ibadah, dibuka pintu rezki seluas-luasnya, dan dikurniakan kebahagiaan dunia akhirat...hepi slalu disamping keluarga tercayanggg..
muahhzzz...

my little family said...

Ana+ Zaza...: tenkiu dear..hehe

ummi afifah said...

hepi bestday kak ayu... smg terus menjadi ibu yg mithali...

my little family said...

ummi afifah: timakacih..moga2 diberi kesabaran yg tinggi kan? hehe

emil @ mamamia said...

salam ayu...happy birthday..moga dimurahkan rezeki...di lorongkan dgn keberkatan, kesihatan, kebahagiaan utk semua ya..amin

my little family said...

emil: makacih..moga kita semua pun begitu gak ekk.. :-)

Suzi said...

happy b'day ayu...moga snetiasa dirahmati Allah SWT. hang dah tua sikit dr aku hihihi