Followers

nuffnang

Tuesday, May 12, 2009

Basikal baru..

basikal baru Anis. Actually bulan lepas ni beli tp lupa nak upload sbb pic ada dlm pc kat umah. MA pulak jarang guna PC kat rumah utk update blog melainkan hari cuti..ops! nampak sgt kan? hahha..

Seronok kemainn lagi Mek Anis ni dapat basikal baru. Siap cium pipi MA & Abah dia lagi.. pandai bodek tul..hehe..Anis dengan sepupu dia, Nur Iman. Nur Iman baru dapat adik baru 6/5/2009. Adik pompuan jugak. hehe..
geram tak tgk pipi dia? cubby2..hehe..


p/s: line kat umah mlm ni slow sggh...geram tul la... broadband apa lembab mcm siput demam nih.

6 comments:

:. aYu .: said...

best la anis men beskal ek...

kirana said...

dah reti kayuh lom anis?
aiman lom reti lagik ..sket2 ja buleh

KV said...

yay!! dapat basikal!
kak yu, kv dh tgk rumah kelabu putih, depan tu ada pokok kemboja. Haha

genny da bomb said...

hehe bagus2...nnti kayuh smp peluh2 cam nuqman...hehe..

my little family said...

ayu: sronot sakan dia tau.

Ana: leh kayuh sket2. tp yg kat umah pengasuh dia dah boleh kayuh..yg ni berat sket kot..

KV:hahaha..nanti leh la singgah bila akak balik.. :-)

genny: kat umah baru nanti br best kayuh sbb luas. Umah skrg ni sempit sket..xdan peluh..hehe

PuteriSatu said...

huhuh..baju anis tu..sebijik cam baju tido aqilah....wekekek...