Followers

nuffnang

Monday, May 11, 2009

Toiletries

Sabtu petang, Kiang datang utk drill barang2 bilik mandi yang kami dah beli aritu.
dari pukul 4.30 pm sampai ke 8.30pm dia buat keja..Sian tul..nak bt mcmana, sendiri buat tak reti..so kena panggil dia la mintak tolong..hehe..
konon2 nk bt ala2 hotel gitu..kehkeh..
nak letak bathtup xmuat sbb kecik je bathroom ni.. :-p
Cermin bulat tu klu nak tengok jerawat ponn boleh,clear nampakk
hus beli utk trim misai ala Dato K dia tu la..
ni la Kiang. promote sket..hehe

Ni sebenarnya kat bilik air no 2. orang beli utk kegunaan kita nk mandi,
kami pulak bt tirai utk lindung mesin basuh..takut terpercik air. Beli kat IKEA aritu. Set tu harganya tak sampai RM50 pun.
ni pulak utk bilik air no 2. beli yg biasa2 je la,budget2...
set ni termasuk cermin, tempat letak sabun, cawan, tempat sangkut baju, tempat tisu. Harga dlm RM50.++ kot. janji ok.. hehe..

6 comments:

genny da bomb said...

cantik la tu kak ayu..hehe..jangan jadi cam kitorang ni..serba serbi tak lengkap masuk umah..hehe..sbb dah larik bajet...hehehe..byk le lagi misi tak tercapai nih..huhu

Lee D'Langkawi said...

Lawa lah tu.... Biar perabih sekali turun. De dudok, lambat doh nok buat.

:. aYu .: said...

waaa..serba lengkap kak..

my little family said...

genny: xpe...bt pelan2. kami pun bt yg asas dulu je, sbb bila dah masuk nanti..benda2 ni malas dah nk bt..

Abe: tu pun ikut budget abe..budget ciputtt..kehkeh

ayu: yea ke? rsnya byk lagi tu yg xde..bt pelan2..hehe

kirana said...

wah akak dah complete!!huhu saya gak blom lagik.
wehh cermin khas utk misai tu..aduih kelakar2..tp mmg misai asben akak mcm datuk k pon ahahahaha..ntah2 2 bradik kot depa..

my little family said...

Ana: walaupun Kg Dato K tu dekat je tp kompom bkn adik beradik..kekeke