Followers

nuffnang

Sunday, May 10, 2009

KENDURI KESYUKURAN

Malam Jumaat lepas diadakan kenduri kesyukuran sempena rumah kami yang telah siap . Alhamdulillah semuanya berjalan lancar walaupun agak susah jugak ahli2 surau tu nak jejak rumah kami ni. Maklum la kawasan baru, malam pulak tu. Jenuh pusing taman depa cari. Nasib baik jumpa jugak. Hus jemput ahli2 surau dari Taman sebelah ~ Surau As-Syakirin,Taman Perdana. Hus kata klu nanti dah pindah dia mungkin akan ke surau ni untuk join sembahyang maghrib klu xde surau yg dalam kawasan kami nanti. Surau ni pun aktif jugak.

Yang datang malam tu kira2 30-40 orang kot , ni termasuk yg sampai lewat sbb tak jumpa nak cari rumah kami. Menu yg dibuat pun ala kadar je, cuma bihun, pulut kuning, gulai daging,tembikai, karipap dan sedikit cenderahati utk tetamu. Rumah pun kosong lagi , xde perabot apa pun.

Sebenarnya mlm tu bateri kamera mmg dah tahap nazak dah (lupa nak charge) jadi MA cuma sempat snap bebrapa keping je utk tatapan dlm blog. Gambar gift bag pun xsempat nak snap.

p/s: bt Teh Mimie, Che Sue, che Za sefamily - Thanks again..klu korang xde..mmg semput la den..huhu..

2 comments:

shiemz said...

wah..dah masuk umah baru.. tahniah... sangat cantek... :D

:. aYu .: said...

sonoknye da masuk uma baru..hihi..