Followers

nuffnang

Friday, May 8, 2009

Search?

Klu nak tau Cik Abe MA ni peminat Search , especially Amy . Baru2 ni kebetulan Search nk bt konsert kat Seberang Jaya so dia ajak MA p tgk la. Ikut jadual mmg kami sepatutnya pegi tp disebabkan last minit punyer problem so terpaksa di kenselkan.. Cian dia..kempunan nk tgk Amy nyanyi. Tak pe, lain kali kita p ke Restoran Cheng Ho ek..leh p bergambar mcm aritu..sambil makan2 .. :-)


Muka orang excited leh jumpa Amy(kat Alamada few years ago)... MA pun terkejut tgk dia p bergambar masa tu..hahaha..Pic ni klu nak tau dia bt wallpaper kat PC kami..adei la..xmenarik langsung la 'Yang... letak pic Ayg ngn Anis lagi cun.. hehehe..

6 comments:

kirana said...

peeeeewiiiiiiiiiittttt
akak tak bergambar sama ka

awek muda sungguh kan amy ni

genny da bomb said...

phewiiiiitttt!ntah2 akak pun ada gmbo ng amy skali gak..saje tanak letak kekekekkee..

org kecik2 molek ni selalunya tak makan tua..nmpk muda jee...hehe..

:. aYu .: said...

glamor2..hihi

my little family said...

Ana: ingat nk kata abe akak yg awet muda..kakakaka

Genny: akak klu ngn Amy, xbergambo pun xpe..hehe...tak minat la..
hikhik..

Ayu: nak buat mcmana, dah minat sgt la tu..haha..

ezrin said...

ha.aaha saya pun peminat search jugak ni....tak sabar nak tengok konsert kat kl nanti bulan august09

katak_78 said...

mama anis..lyn rasa bertuah sgt dapat beli baju aritu coz esok lyn ada hawaiian nite kat tpt conference lyn nie.sesuai sgt baju tu!!!..nanti lyn update kan gambo lyn!