Followers

nuffnang

Wednesday, May 27, 2009

main bowling ~ wajib!

Ni acara yg disediakan oleh urusetia. Tp xsemua terpilih, setiap BTPN kena htr 8 wakil je. Klu yg lain nak main kena bayar sendiri la. MA dengan Bedah, Ros, Adila dan Nina pun main jgk. Kami main 3 games. Total setiap orang RM15.50 je so boleh la 'hayun' bola tu sampai 30x..hehe.. puas la main, sampai lenguh2 tangan. Tp yg peliknya orang lain lenguh tangan tp Ma lenguh kaki pulak..haha..

Tu dia, permandangan Bowling Centre dr bilik MA. Bilik 802. Dekat je ponn....
Ni sebelah kanan bilik, rumah MA kat sini jgk le..
tp rumah yg kami sewa. Sabtu ni dah tak duduk sini dah..
sedihnya nk tinggal rumah ni..huhu
kolam mandi..nasib baik xde cewek2 yg mandi klu
tak mesti penuh la kat tingkap bilik sebelah kami ni
p/s: bilik sebelah ni geng2 lelaki yg duduk..hahaha..
mula2 main tu ok la, 3x jgk MA strike. tp masuk games ke 2, 3 hahha.teruk. Games ke 3 lagi best.. byk kali masuk longkang. bukan MA saja tp semua..haha..Bedah kata ceplos dok tiup suh bola tu masuk longkang..kekeke...
sapa ntah ni.. :-p
kami bukan p sokong orang yg main, tp pakat2 dok main sdri2..hehe..
posing tu wajib, tak kira di mana pun..

5 comments:

genny da bomb said...

hehe baling jangan tak baling..tak penah lagi main bowling nih..main baling kasut ada la hihi

kirana said...

brp score kak kekekekke
jahat2 nk gelak hahha


kak..dlm gambar tu ada nama surimaruzi tak?

sbb ada tkg srg tu muka mcm kawan saya lak..org kelate

my little family said...

genny: ajak Hafiz la...best ooo..

Ana: mula tu 144 rsnya..hahaha..pastu turun ke 7+ je..haha..byk masuk longkang..kekeke..
ore kelate kat situ cuma akak sorang jekk..err.yg mana satu tu?

kirana said...

ooo banyak la 144 tu ehhehe
ana nk dpt 100 pon seksa :P


ooh salah org la...sbb nampak ada iras2 kwn saya..dah lost contact..tiba2 rindu lak

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片