Followers

nuffnang

Thursday, May 21, 2009

Mesyuarat a.k.a Kursus??


Start esok MA kena attend mesyuarat selama 3 ari ( 22 - 24 Mei 2009). Nak tau kat mana pulak kali ni? Tu dia " Park Avenue Hotel, Taman Sejati ". hehehe.. kalau uols nak tau, Hotel tu dekat jgk dengan rumah MA, dlm taman yg sama..hehehe.. 5 minit je. walaupun dekat, tapi MA tetap akan stay kat Hotel tu sbb penginapan disediakan, lagipun bila lagi nak dok kat Hotel tepi umah kan? :-p

MA tak kisah klu depa bt kursus / meeting kat area SP ni sbb skrg ni rasa makin malas nk p outstation jauh2 tau.. huhu.. Klu dulu xcited bagai tp skrg ni cukup malas. So bila dapat tau je tempat mesyuarat kali ni dekat je ngn rumah, MA suke..... (err..mcm ni punyer org ponn ada ka?)Kebetulan sebelah Hotel tu pulak ada tempat main bowling, ceh..bila lagi kan? dah lama tak main ni..walaupun dok dekat je..so wajib main..Bedah..kita pakat2 sumbat bola tu dlm longkang ekk?..huhu

Jadi mungkin 2,3 arini blog ni akan sepi jap sbb tuan umah bz mengurat..ops.. silap.."bermesyuarat"?? hahaha.

p/s: pasni leh claim T&T dak? hahahahaha....

3 comments:

idayu @ lady s said...

selamat berkursus + mesyuarat..senang jugak kursus or meeting dkt2 nie..kalau tak, tak merasa plak dok hotel yg dekat ngan umah kita...tiap2 hari lalu, pandang ajer...

shaifulsafar said...

haishhhh... bestnyer ade bowling plak kat tempat kursus...

shiemz said...

owh..dekat jer ngan umah yek..hehehhe..kalu shiem pun dok hotel gak...wekeke.. bw anak laki skalik....:D