Followers

nuffnang

Tuesday, June 16, 2009

Bed rail...

TQ Mama Aqilah atas info yg sangat berguna nih... jengah2 ke blog Mama Aqilah ni terjumpa dengan bed rail ni. Klu la MA tau mmg ada jual benda2 ni, dah lama MA beli. Tak le jadi kes Anis jatuh katil aritu.. kesian, benjoi kepala Anis sat.

Ni bedrail yg MA tgk kat blog secondbargain tp semua dah sold out. kaler pink ni cantik gak.. hehe..

to Sayang : nmpaknya klu xmau ANis jatuh lagi mmg kena beli la..beli 1 pun dah ok..xperlu beli sepasang. leh la ayang tido lena sbb xrisau Anis jatuh katil lagi ke tak..hehe...

2 comments:

shaifulsafar said...

mak ayah pun boleh tidur lama & selesa kan?... :-)

my little family said...

shaiful: betul3..kehkeh...br muka nmpk berseri... :-)