Followers

nuffnang

Monday, June 8, 2009

CONTEST AKSI MENARIK by Mama_Uzma

Ni contest yg MA join. contest ni dianjurken oleh Mama_Uzma. So sapa2 yg berminat dan ada aksi2 menarik anak anda sewaktu tido boleh la join contest ni. Valid dari 8 June-28 June 2009
contest ni akan di tutup pukul 8pm on 28 June 2009
keputusan akn diumumkn pd 6 Julai 2009
ada dua katogeri ye.....
1. umur anak dari 2 bulan hingga1 tahun
2. umur anak dari 1 tahun ke 3 tahun
lelaki dan perempuan sama

seronot la ada contest2 menarik mcm ni.. selain ada peluang dpt adiah, dpt tambah kenalan pulak tu..hehe


"nampak ni? aku "lessing" baru tau.....!"

To Mama-Uzma, ni detail ttg my little princess:

1. Nama : Anis Batrisyia bt Mohd Hasrolhizar
2. Kategori : Umur 1-3 tahun
3. Kenapa pilih pic ni?:
sebab ni pic aksi Anis tido yang paling menarik dan paling pelik..hehe..tido sambil pegang kaki
mcm ni.. tak ke pelik kan? :-)
4. Slogan? tu dah tulis kat bawah pic tu..

5 comments:

mama uzma said...

keh3....
nak lessing ye....
mmg menarik gambar nih....
leh lak dia pejang kaki...

p/s:link jag lupa letak ye kat blog iena...tq..

PemudaUMNO_NibongTebal said...

ur doter is so cute..

i'm ur 33ed followeres..
tu je blog i manage, dont have personal blog
actually, bila i boring2 hal politic misti i singgah ke blog MA.
dpt meredakan otak... hehe
harap tak mengganggu..

regards... SALAM
mie..

my little family said...

mama uzma: ok, MA dah link tu ekk..

Mie: ye ke? TQ yea sudi singgah ke blog ni, walaupun empunya blog ni xreti sgt merapu..tunggang langgang..hahaha..

lemongrass said...

wahahaha, punyalah gelak tengok aksi Anis tgh tidur. Sure dia tengah mimpi tu kan! Apalah agaknya yg dimimpikan tu sampai siap pegang kaki lagi :-)

my little family said...

LG: tu la pasai..sebenarnya ada 2 pics tau tp sbb syarat nk 1 keping je jd kasi pic ni je la.hehe

rs2 leh menang dak? :-)