Followers

nuffnang

Saturday, June 6, 2009

Jalan2 isi perut - Che Sue blanja..hehe..

Sempena besday che sue, kami dpt mkn free lagi. hehe...ni yang syok ni. Kali ni kami try makan kat LeBoss dekat Lagenda Height. Banyak western food tp Malay Food pun ada jgk. Nasi goreng dia mmg terangkat. Walaupun harga RM9.90 tp banyak ,lauk pun ada mcm2..siap ada 2 cucuk satay lagi tuh. MA & Hus order Lamb chop (gambar lupa nak snap sbb lapar sih), Che Sue pulak chicken gril. NAsi tu Teh order.


Nasi goreng dia mmg sedap...
Tak dok diam sekali mek Anis nih.. Jenuh dok ligan dia la..
Besday gal posing ngan Teh, mula2 pening nk pilih menu apa sbb tulis pelik2 nama dia..hahaa..
Dah lama tak posing, tayang muka yg makin membulat nih. hehe.. haa..jgn komen2 pulak..kekeke..
perhiasan kat dlm cafe nih... simple, ala2 dok dlm rumah pulak..

Apa2 pun..TQ daun keladi Che SUe...hehehe.... Nanti rsnya nk kena p lagi la ke sini sbb nk mkn nasi goreng tu pulak..sedapnyaa....hehehe

4 comments:

csue said...

'makanan western food ' tuh. hihihi... anyway kenye perut....

my little family said...

baiki doh tu, biaso la bt keja nk speed ja..hahha..

nk adioh gapo ni?
;p

echah_syed said...

bulat pun tetap cunggg..!

my little family said...

kak combiiii..lama xsinggah sini, sihat ke? miss u la kak.. :-)