Followers

nuffnang

Thursday, June 4, 2009

Jalan2 survey cuci mata..

Ahad lepas sempat lagi tu p cuci mata ke Cavenzi di Bukit Minyak , Penang. Rumah belum abis kemas tp gatai2 p jln2 pulak minah ni kan? hahaha.. Saja2 p survey beberapa barang yg menarik perhatian kami..sambil2 membuat ku makin tak keruan nk tidur..haha..
antaranya perabot2 yg kami survey (survey aje tau..)
Sofa ni, siap dengan recliner lagi. Klu hus dapat ni memang confirm x bangun2 dah..dok melekat kat situ la. Harga masa offer RM1299.00 . tgk jgn tak tgk.. rasa2 klu MA beli yg ni letak kat rumah ok dak? hehe..berangan jgn tak berangan..hehe..
p/s: yg ni idaman suami ku nih.. asyik duduk bangun duduk bangun je..haha..
Ni pulak meja makan idaman. 3,4 x MA dok pusing kat meja nih. peh..klu la dapat..mmg makin bertambah la penimbang ku nanti..hahaha... Harganya RM1099.00 tapi 7 seat je? nape depa tak bg 8 kerusi terus kan? huhu.. kaler untuk kerusi tu boleh pilih nak kaler apa. cantik tul la...ish2...
Sampai kat cabinet tv pulak tgk yg kaler putih ni cantik bangat. harga RM299.00 Klu yg hitam RM199.00 tp yg putih ni lagi nampak cantik kan? Gee mesti suka yg kaler ala2 English style nih.. Ana pulak..dah beli ke belum cabinet tv idaman aritu? hehe..
Ni Divider yg offer time tu. RM399.00. harga b4 offer RM799.00 Klu letak kat dinding ke ruang makan pun cantik gak. adoi la..semua cantik2 la.. tp kami sekadar p cuci mata je...huhu.. Semua benda ni costing xsampai RM3500 k pun.. oh..sakit jiwa...... Kos penghantaran RM150.00 ke Sg Petani. Tempoh siap 1 bulan dr tarikh order....tanya mcm nak beli tu..haha..

itu saja catatan semasa bt rombongan Che Kiah ke Cavenzi aritu. semua kena masuk wishlist ni. :-)

7 comments:

genny da bomb said...

kak ayu, ada duit suma bleh punyelah! hihi..kalo cam kami ni..berabad gak la nk beli satu2 barang pun..hihi

KV said...

kv tunggu nak raya lah beli itu tv flat screen. Wakakaka

my little family said...

genny, akak tgk byk gak Hafis dok beli tu. mcm2, kat nilai la tesco la..hehehe

KV: boleh gak tunggu raya, kami tunggu yg ni rosak dulu kot..wakakaka.... 1 dah rosak tu.. :-)

Ogy said...

adehhh skennya rak tv putih tu...simple dan cantik...huhu

my little family said...

Gee akak dah agak, mesti suka kan? hehehe

genny da bomb said...

beli apa nya kak..beli beras penyapu suma bagai tu biasa la hihi..kalo perabot ni mana ada kami beli lagi..suma angkut ja dari umah sewa..hehe..tgk la kc pon lom buat..ongkos nggakk mau mari..kakakaka

my little family said...

genny: kami pun mana yg ada mmg xbeli la. tp kan mslhnya yang xde pun xleh beli lagi ni..hahahaha... ongkos pun enggak mau mai jgk....hahaha....