Followers

nuffnang

Tuesday, June 23, 2009

Tagged dr Genny



The rules:Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini :

GEnNy

  1. Isteri kepada sepupuku Hafiz.
  2. Berasal dr Kedah tp bila MA dok Kedah dia pulak p Bangi..kekeke
  3. Lawak jgk...
  4. Klu tak kerana dunia blog ni kami mungkin x leh kenai rapat mcm ni..
  5. Ada lesung pipit tu..so sweet

Setiap blogger mestilah menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award yg seterusnya :

  1. Mek kelate tp dok kat Kedah
  2. Suami ku yg emcem ni org KEdah
  3. Ada sorang permata hati, intan berlian ~ Anis Batrisyia
  4. SUka main bowling & tgk wayang
  5. Suka BERANGAN!
  6. kadang2 sensitif, kadang2 slumber jek...
  7. kadang2 leh jadi garang..grrr..grrrr... awas tau!
  8. bukan jenis peramah klu mula2 kenai tp klu dah kenai tu- non stop cakap..hehe
  9. suka nyanyi sorang2, lagi la klu ada keja nk kn settle...
  10. suka tgk citer CSI & antu tp penakut..kakakaka......

Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnye dan describe tentang mereka :

mCTA~ ni ex-scholl mate.. LDP tu, suka bc blog dia sbb lawak apa saja yg dia tulis...kehkeh
kak Combi ~ antara kenalan blogger yg terawai MA kenai.. kagum sbb dia maintain awet muda tu..
LG ~ teman blogger yg dok nun jauh di Australia, apa saja yg dimasak mmg mabeles...*****
Suzi ~ ex-scholl mate jgk, pandai masak jgk & nun jauh dok di seberang laut

2 comments:

genny da bomb said...

hihihihi..tu bukan lesung pipit kak..alu lesung nama dia..

ye la kak..nk harap jumpa masa balik kelate susah le..bukan sama waktu balik nye kan..kenal mak akak je la lebih..heheh sbb sll jumpa

my little family said...

genny: tu la pasai..untung la ada blog ni kan.. :-)