Followers

nuffnang

Monday, June 22, 2009

ngomelan sahaja..

Sejak kelmarin MA hanya sempat blog walking kejap je. tak sempat langsung nk update. sbb line tenet ni kn offline sat sementara nk tunggu siap perkesahkan tiles tu. Tp mai arini, tgk depa dah sambung sendiri2 kat ruang depan ni. Klu xde tenet susah la nk bt keja..(ye ka? :-p) yea la..sbb nk check report, email PKG dan yg berkaitan. Bila free tu br la leh bt keja sdri plak..mcm bc paper, blogging(hahahaha..) etc.

Tgk blog KV, teringin nk balik Kelate. InsyaAllah next month akan balik kejap. Klu sempat nk p pasar malam atau p pasar Khadijah, xpun wakaf che Yeh... Tiap kali balik kelate, plan mcm2 tp selalunya xsempat pun. Nk settle yg 'wajib' pun xcukup masa. Klu MA nk dok lama kat Kelate cuma time 'dlm pantang' je la..br leh dok puas2..hehe..tp time tu nk mkn pulak tok leh... uwaaaa......tensen2...

tgk blog member2 ni ramai dah sibuk cakap pasai nk tempah baju utk raya. Mula2 tu MA gelak je," ish korang nih..posa dah ganti ke dok kalut nk jahit baju ni?" tp bila MA tgk pada kalendar, congak2...MAK OIIIiiii... mmg dah tak lama lagi nk posa. huhu..posa ganti tak abis lagi ni. (arini MA posa tau..) mula la nk kalut ganti posa, cari kain etc.. ish...cepatnya masa berlalu....(jiwang la pulaks) nk kena start plan utk raya nih.

RUmah pun belum abis kemas lagi. BZ sungguh rasanya.. selagi rumah belum selesai kemas, ofis kecik belum selesai setup, selagi tu la tak senang ati ni. dalam kepala ni mcm2 dok pikir sampai badan jd letih. Letih sbb pikir je..buat belum lagi tuh.. (hahahaha..haru la.)

sebenarnya ada n3 nk post ni tp sbb meja bos pun dah 'turun pangkat' dok sebelah gara2 bilik dia belum siap pasang tiles lagi...so MA malu2 la sket nk transfer pic dr kamera ke pc nih... hahaha.. (sempat lagi tu update blog time bos dok sebelah nih, berani yea?..)

nanti MA ada masa terluang (ptg ni ke.., mcm tau2 je hahaha..) InsyaAllah MA update lagi yea..

2 comments:

KV said...

kv ,asih ada 2 hari nak kena ganti puasa. Dh tak sampai 2 bulan dh. Huhu

my little family said...

KV: tu la.., segho xde doh ni..hehehe