Followers

nuffnang

Wednesday, July 1, 2009

bila dah lama tak update blog ni, liat pulak rs nk start. tambah pulak badan kurang sihat, letih dan kelmarin baru je selesai Pertandingan Jejak Maklumat yg dianjurkan oleh BTPN, PKG dan Perpustakaan Awam Sg Petani. Lega.. hari ni masuk ofis, kerja2 pasang tiles pun dah siap. Cuma tunggu utk lap dan letak chermical utk kilatkan tiles tu. Lepas tu..nak kena susun balik perabot2 yg berterabur kedudukan ni.

Untuk warm-up ni, kita tgk menu udang goreng ..resipi sendiri2...sedap bg MA..

goreng mcm biasa lepas tu pecahkan telur sebelum masukkan udang tu..sedap...

3 comments:

genny da bomb said...

aduile..kak ayu..saya pun posa ni..tgk gambo makanan plak..lagi la lapo..huhuhuhuhu

my little family said...

genny, kita serupa......hehehe
nk msk apa nanti?

genny da bomb said...

tingin nk makan sadin..kakkakaa..bila posa ni pelik2 la nk makan..ingat nk balik masak sadin..goreng kobis+carrot @ masak lemak..goreng telur kot..tgk le cemana..kalo rajin wat sambal ikan bilis hihi