Followers

nuffnang

Wednesday, July 1, 2009

nak ngadu ni...huhu..


korang nak tau, kat rumah MA guna broadband . Baru 2 bulan lebih rsnya.. utk memudahkan keja check email, bloging, bayar bil & check my kaftanbatik tu etc lah.... tp kan, yg frustnya & kadang2 bt MA temper ni sbb selalu je xleh nk acess. tiap kali 'connet' selalunya 2,3 minit pastu dia searching for coverage balik..huh...geramnya........ klu ttp mcm ni gak, kn tukar pada streamyx kot.. :-( sia2 je bulan2 dok bayar RM98.00... sodihhhh..

6 comments:

KV said...

kalo area rumah kv mmg beli utk byr bil je lah. Line hampeh sungguh. Tu yg malas nak berberukben bagai. Huhu

mama uzma said...

MA....ia ke jadi gitu...
adik iena pakai setakat nih ok je..
tgk tempat kot...
sabar ekk..

my little family said...

KV tu la, rsnya area rumoh ni kot...

mama uzma: masa kat rumah lama dulu laju je, ni xtau la, frust oo..bila nk guna xleh..:-(

kirana said...

may be area akak blom full coverage
ana pakai ok ja...
ada la jugak kdg2 dc..tp tak selalu

~iSmALiEzA~ said...

Panjangnya muncung anis tu kak..

my little family said...

Ana: tu la..sian akak..mlm2 xleh nk blogging..huhu

Is: tu gaya SEkSi Anis tu..hahaha