Followers

nuffnang

Sunday, July 12, 2009

i'm backkkkk

salam pagi Ahad semua.. hari ni liat sket nk bangun p keja..nak tau sbb apa? HUJAnnn.... dah beberapa hari asyik hujan je.. sejuk pulak rasa nk mandi..kui2..
Tp MA suka drive time lepas hujan atau hujan renyai2 ni, sebab udara yg fresh dan pemandangan yg sungguh fresh.. best tau.

sampai je kat ofis lepas kemas sket etc.. ingat nk upload pic2 yg ada dlm kamera ni. mcm2 ada esp gambar masa p kursus aritu. tp bila on je tit..tit..tit.... laaa..bateri nk abis la pulak..dah nyala lampu merah..(mcm Ultraman) so xdapat la tayang n3 bergambar ari ni...MA ngomel je la ekk..

Kebetulan hari ni kat sekolah ada majlis penyampaian hadiah & Anugerah Cemerlang so parking kheta penuh. MA parking je kat tepi kantin..lunch nanti kantin tak masak (so kn diet la nmpknya..hehe) Esok kantin tutup sbb sekolah cuti ganti. ok la..nak sambg bt keja pulak..nanti bila dah ada idea MA akan sambung ngomel balik. hepi weekend guys!

4 comments:

echah_syed said...

ko keje kat sek teknik sg petani ker beb..??

saje nak tanye kot ade kwn combi kat situ :)

my little family said...

tak la kak, MA kat PKG (Pusat Kegiatan Guru Sg layar) hehe..

echah_syed said...

salah opis rupanyer combi :(

my little family said...

hahaha, ha'ah..kak combi silap ketuk pintu nie.kekeke