Followers

nuffnang

Sunday, July 12, 2009

baby Doll & jam utk Anis

Aktiviti kelmarin, seawal pagi kami dah kuar ke celcom utk activate balik broadband kami sbb hus suruh staff celcom hold kejap broadband kami sampai depa dapat pulih balik traffic prob tu. Asyik dc je bt geram jgk kan. Skrg dah ok balik, br lega nk bt keja. Lepas ke celcom kami ke Econsave nk beli brg2 dapur. kelmarin udang saiz sederhana murah jgk dlm RM13.99/kg. ambik la sket, pastu beli daging, ikan selar kuning (cinonet je) dan kerisi. mcm2 jgk yg beli.. masa nk kuar tu..ada kedai jam yg jual jam upin ipin. sempat beli untuk Anis. Masa p kursus tempohari MA dah beli pun jam power Rangers kat dia sbb Anis sibuk mintak.. jeles cucu pengasuh dia ada jam. terpaksa rembat Jam Power Ranger tu sbb xde jam lain dah.. tp kali ni dah jumpa jam peberet Anis so beli je la..murah lak tu RM6.90 je dia bg..boleh la..

MA pun beli jgk baby doll kat ANis. Xmau dah kasi ANis main Ultraman klu boleh.. nak treat dia jadi girl pulak.. :-) Happy Anis bila tunjuk Jam & baby doll tuh..mula la dia berlakon jadi ibu kat baby tuh sampai klu abah dia sembang pun kena marah sbb bising! "baby nak tidoq nih" kata ANis. hehehe..

tadi p umah mak tok Biah dia pun dia bawak baby doll & jam tangan tu, nak tunjuk kat Najmi. :-)
balik nanti nak tanya apa nama baby doll tu.. jgn letak nama Bedah dah la Anis ekk..hahaha

p/s: pic nanti upload kemudian..bateri kamera xcharge lagi..huhu

2 comments:

reena said...

kite teringin nak pakai BB nih tapi takut gak kalo indah iklan dr ngupe.... hehehe...

utk anis je ke sis?? utk auntie reena...??

my little family said...

renna: Hi sis, rajin ekk kait bj baby tuh..kagum2..

sbb utama guna BB ni sbb senang nanti klu nk p mana2.. hehe

auntie reena nk apa tu, jam upin ipin gak ke..hehe...