Followers

nuffnang

Sunday, August 9, 2009

apa aku bt time rehat tadi..?

time rehat hari ni pecah rekod.. selalunya rehat hari ahad (12.15 - 2.45) mesti balik rumah..xkuasa nk lepak kat ofis..

Tp hari ni MA tak balik rumah pun.. lepas ambik stok yg sampai, MA terus ke SP plaza. Sebabnya nak hantar baju utk jahit. Pastu dah tak tau nak bt apa, ronda sorang2 kat dlm SP Plaza tuh. Sungguh mati kutu & sedih. Mati kutu sbb jalan sorang2.. MA ni bukan berani kuar sorang2....selalunya berteman. Tp apakan daya..geng xde, so kena jgk la jalan sorang2 nih... Sedihnya bukan apa.. leh cuci mata je tgk kasut, baju etc..huhu.. kena jimat2 sket.. kan dah nk posa nih..huhu.. Tp ada la selai dua baju/blouse yg MA berkenan..kasut pun ada jgk yg menarik tuh.. yg geramnya..time pokai nih jgk la kasut tu nmpk elok je kat kaki bila try td..waaaa....
Tp xde la MA nk snap gmbr.. kang ada yg kata gila..jalan sorang2 pastu ambik gmbr..heeee..

Tp kasut td mmg cantikkkk....

Singgah beli brush utk eyeshadow, tokey tu siap promote fibre utk kasi slim badan. mmm..nmpk sangat MA makin berisi nih.. RM175.00 sekotak- untuk 20 hari. Tp xde nyer nak beli.. beli jus mate 5 lagi murah sket kot.. :-p

on d way balik, singgah beli wafer utk alas perut & something kat mek Anis. :-)


p/s: rs mcm serik dah nk p bas station, nyaris2 nk excident td.. hari ni bwk kheta mmg nasib kureng baik la..2 kali nk kena.. huhu

2 comments:

genny da bomb said...

saya kalo nk jalan2 time opis leh mimpi je la..hehhe..sbb sejam je..mana cukup nk pi mana2 hehe

my little family said...

genny: akak klu rehat sejam tu mmg xp mana pun tp ahad biasa rehat panjang 2 jam setengah..apa lagi..panjangkan kaki la....hahaha