Followers

nuffnang

Wednesday, August 19, 2009

dapat jgk akhirnya..

set sofa yang kami aim masa kat Cavenzi aritu..

asal je org nk snap, amoi ni lak p landing atas tuh.. malas nk tunggu dia bangun..MA snap jekk
ambik ko..jd model tak berbayar la..
Ni pulak sofa + recliner yg kami beli...set yg sama cuma tukar kaler jekk..Kami ambik kaler coklat..senada ngn featuring wall+ curtain tuh..
p/s: abaikan bantal busuk mek anis tuh.. kekeke...

6 comments:

genny da bomb said...

waweeee...dah mula deco2 dah ni..kami sofa tak tukaq2 la lagi pokai al fulus yilekkk..

byknye lagi pending huhuhu

my little family said...

genny: xpe la dah ada sofa..akak ni sbb xde tu kn beli..kang org mai kn jadi org melayu sejati..bsimpuh atas tikar jek..haha

kirana said...

waaaaaaaaa sofa raya

sgt jeles okkkkk

sy nak jugak..
tp sofa lama sy tu nk letak mana
harus asben jeling nnt

my little family said...

Ana: bt n3 khas nanti.."saya kepingin sofa baru" mana tau kot2 lepas ni sampai lori kat depan umah anto sofa..hehehe

mama uzma said...

hihi...
mmg jeles...

cantik la sofa raya...
jgn anis duk sakan melompat
dah lah..hihi...

my little family said...

mama uzma: mula2 sampai jekk dia dah rasmi lompat2..huhu..recliner tu selalu jek berebut ngn abah dia..hahaha