Followers

nuffnang

Sunday, August 30, 2009

kelmarin (Sabtu) kerja-kerja drill dinding bermula. lepas kemas dapur dan ruang tamu, MA rehat sat. Pastu Abah Anis pulak cuci motor yg dah berapa lama x cuci tu..pastu siap basuh simen lagi.. hehe

rak keychain yg beli aritu dah siap lekat kat dinding. Tp selalu gak lupa nk gantung kunci..maklum la dah biasa letak dlm bakul atas tv tu..hehe
tgk, mcm2 kunci ada..
jam dinding yg sebelah kiri tu dah pasang lama dah cuma baiki sbb senget sket abah drill dinding aritu. skrg dah balance. Yang kuning tu kat ruang makan. sesuai sangat la sbb gambar lemon. Hadiah kawin aritu.. :-)

ni rak yg MA beli utk letak sabun/syampoo hotel. Sebenarnya ada 1 kotak syampoo/ sabun tu.. tak tau brapa byk cuma MA lupa dalam kotak mana kami simpan..hehehe..so letak je la yg paling latest yg kami dapat masa p kursus. :-)

Frame gambar ni kami letak kat ruang makan. Sbb kosong sangat area tu bt masa ni.. Bila ada rezeki baru nk beli cermin dan frame gambar yg lain pulak. dan yg pasti nk beli meja makan yg di idam2 kan tu.. hehehe...

gambar kawin tu nak lekat kat dinding pun rs kecik sgt. so bt masa ni letak je atas rak tu.

ni gulai ikan yg MA buat untuk berbuka. Gambar blur sbb malas nk buka lampu..hahaha..

2 comments:

genny da bomb said...

waaa...dah sakan hias ek..kami ni malas lagi nk beli hiasan2 skang ni..heheheh..baje lari kang nnti kalo beli hahahaha..mmg kosong sgt lagi umah..bila nk leh wat kc ni huhu

my little family said...

genny: mana ada 0, akak tgk dah mcm2 ada tu..hehe..akak ni 2,3 benda kecik2 je..

nanti dpt bonus wat la KC.. :-)