Followers

nuffnang

Thursday, August 27, 2009

selalunya Sahur makan ape ekk?

untuk sahur mmg xde n3 menarik langsung nak tayang. hari2 menu ni je yg MA makan. konon2 nk jaga badan sbb time berbuka tu dah bedal segalanya kan? ceh..ceh.. ALASAN jgk lagi... haha..

ni je la menu sahurku.. ada sapa2 nk tiru ke..xyah le..kang lapo lak korang..
milo + nestum,air kosong, kurma, coklat @ epal.

memandangkan esok pagi Tok Mek dah nak balik Kelantan (uwaaaa.....) jadi kami plan nk berbuka beramai2 lagi..

Lokasinya : umah che Sue / Teh
Menu : xpasti lagi tp plan nk bt cencaru sumbat (yg kami panggil ike sumbat)
yg lain akan di pikirkan kemudian...

8 comments:

shaifulsafar said...

biasanya makan sesenduk nasi jer.. ngan lauk2 yang ada...

hari kedua puasa berbuka dan hari ketiga puasa sahur, bubur nasi ayam ala-ala mcD... tambah ngan serunding daging yg orang tu hadiahkan.... hampir licin la serunding tu... hihi..

my little family said...

shaiful: elok la klu mcm tu, risau gak takut xlalu nk mkn..hehe :-)

MA pun klu bersahur mkn nasi, klu mals sgt mkn je ngn serunding + kicap..bestttt

kirana said...

ana makan nasik jugak..
nyusu badan..phm2 jer la..lapau kalo tak makan

** Perfect Love ** said...

alaa sy pun sahur ringan2 je
pagi2 buta t tak lalu tgk makanan... huhuhu

Acacia said...

klu tiru make gini gak koho kering bdn kite... ahaks!

my little family said...

Ana: ok la tu..leh bgn awai xpe ..akak ni time cuti je br leh bgn awai 4.30am, klu dak ngantuk sih.. ari keja kul 5.15 br bgn ..hehe..

Perfect love: ni bkn sbb xlalu sama, tp mals nk bgn lagi awai..hahaha

Acacia: xpayoh nk tiru mnik..nati kurus mcm lidi xlawoooo..wawawa...

AHMOI said...

tak lapor ker mkn tu jer sahur...ish..ish..mau pengsan moi...hahahaha....moi mesti cari nasi kalau sahur..

my little family said...

mula2 tu takut gak pengsan tp alhamdulillah, ok jek..lagi segar dr mkn nais.. MA ni klu mkn nasi mesti ngantuk manjang..hehe

kadang2 tu mkn nasi gak...riogy