Followers

nuffnang

Friday, August 14, 2009

Special dedicated to my husband...


Lewat ini ku rasakan
Kasih kian ku dambakan
Resah hati yang ku pendam
Pada takdir dan harapan

Detik waktu dan suratan
Siapa tahu ketentuan
Ku mencari cahayanya
Dalam bayang kegelapan

Nur kasih
Nur kasih

Nasib hidup dan pilihan
Lain hukum setiap insan
Mengharapkan perjalanan
Dalam maya kesamaran

Nur kasih
Nur kasih

Aku kembali kerana masih
Mencari yang hakiki
Sinar pasti
Janji suci yang abadi

Ooo kasih
Nur kasih
Oh nur kasih
Nur kasih

Aku kembali kerana
Masih mencari yang hakiki
Sinar pasti
Janji suci yang abadi

Nur nur ya nur kasih
Nur ya nur kasih
Nur nur kasih
Nur kasih


Lagu ni khas bt Abah Anis yea.. Dah lama abah Anis cari tp xjumpa so Mama ANis dedicted special to abah anis yea....mmuahhhh... hehehe..

5 comments:

kirana said...

amboiii siap tuju2 lagu lagi

hhiii dah lama tak tuju2 lagu ni

** Perfect Love ** said...

aduh... sebagai peransang utk tgk citer ni malam ni. heheh
sy siap dh buat collection cerita ni dr episod 1 smpi skrg ;-p

my little family said...

Ana: masa study dulu bukan setakat tuju lagu, ada yg main kirim2 ros...suprised belanja kat cafe..kita p nk beli mkn je..tokey kantin bgtau ada org belanj mkn fre..sminggu..wow!!!..hahaha

Perfect Love. yea ka..? MA dulu xpernah tgk pun..tp skrg br start tgk so mcm kn bt collection gak la ekkk..hihihi...

csue said...

perfectlove, buat collection citer tu dlm bentuk aper???

** Perfect Love ** said...

boleh tgk kat tv3 online.
tp yg collection sy ni husband dpt dr mana ntah. skrg ni dah ada dr episod 1 sampai 11. nak catch up balik sbb ada episod yg dha tggl2