Followers

nuffnang

Sunday, August 16, 2009

td beli apa ekk?

Rehat td, kuar ke Parkson. Asalnya nak cari buku resit dan ubat titis mata jenama Permata Hijrah, adik MA kata elok dia guna tp xde la pulak jual.
mula2 nak ke Parkson tu risau jgk takut ramai orang mcm kat Tesco kelmarin tp MA dah standby mask siap2 dah dlm bag ni. Tp bila sampai tadi, xde sgt la.., mungkin depa pun takut nk kuar.

Sebelum balik, singgah ke Guardian beli Dettol Instant Hand Sanitizer. RM5.30 tp bila masuk dlm Giant rega cuma RM4.30 jekk.. rugi-rugi !.... alang2 ada yg murah , MA beli lagi satu- Ginvera Antibacteria Hand Sanitizer. Cuma RM3.40 jek... nak bagi hubby pakai. :)

Dettol MA punya, Ginvera hubby punyer.. hehe..

2 comments:

idayu said...

kat kuantan nie, byk kedai dah habis sanitizer tue. nak beli brand dettol dah takde stok...

my little family said...

idayu: yea ka..sini depa lmbt lagi kot dpt info tuh..kn beli byk2 la bt stok..kekeke